Întrebări frecvente

 • Ce este Call+?

  Call+ este o aplicatie inovativa care iti permite o experienta interactiva permitand imbogatirea apelurilor cu imagini, importanta apel, subiect, informatii legate de locatie şi comutarea pe apel video. Daca doresti poti initia din Call+ un apel obisnuit, fara sa folosesti functionalitatile aplicatiei. Cu Call+ poti partaja continut multimedia direct din aplicatie, in timpul apelului.


 • Call+ este un serviciu de tip VoIP?

  Nu, Call+ este o aplicatie care iti asigura mai multa interactivitate, productivitate si personalitate apelurilor de voce. Daca doresti poti initia din Call+ un apel obisnuit, fara sa folosesti functionalitatile aplicatiei.


 • Ce reprezinta "adauga video"?

  Functie de adaugare video iti permite sa comuti pe video, in timpul apelului, daca si persoana apelata are instalata aplicatia Call+ si acces la internet. Pentru a putea comunica prin apel video persoana apelata va trebui sa aleaga intre acceptarea apelului video cu adaugarea propriei imaginii sau fara adaugarea acesteia. In cazul in care ambii participanti la apel inchid camerele video apelul va continua doar cu voce. Pentru a alege optiunea 'adauga video' apasa pe pictograma de pe ecranul de apelare si alege 'adaugare video'.


 • Ce reprezinta "configurarea apelului"?

  Functia "configurarea apelului" disponibila in Call+ iti permite sa oferi detalii apelantului inainte de inceperea conversatiei. Vei putea sa mentionezi cand de important este apelul, care este motivul/ subiectul, locatia ta si o imagine. Pentru a configura apelul apasa pe orice contact din meniul Call+ si alege sau tasteaza informatia dorita.


 • Cum se afiseaza continutul mentionat in "configurarea apelului"?

  In cazul in care contactul apelat are Call+ instalat si este online tot continutul va fi afisat pe ecranul telefonului in momentul apelarii. Daca persoana pe care vrei sa o suni nu are Call+ instalat sau nu este online vei putea sa folosesti functia "configurarea apelului" iar aceasta va primi informatia pe Chat sau SMS.


 • Ce inseamna: functionalitati in timpul apelului?

  In timpul unui apel, vei avea posibilitatea sa distribui fisiere cu persoana cu care vorbesti, direct din meniul apelului. Poti sa trimiti fotografii, locatia sau sa transformi apelul intr-unul video. Functiile din timpul apelului iti vor permite sa ai o experienta imbunatatita si completa in timp ce vorbesti fara a fi nevoit sa inchizi. Poti sa trimiti fotografii si locatia catre orice contact. Continutul va fi expediat in functie de capacitatea celui care il primeste, asadar prin SMS, Chat sau prin Call+. Pentru a utiliza functiile de distrbuire in timpul apelului, apasa pe butonul special Call+ ce apare peste interfata apelului tau.


 • Cum pot utiliza Call+ in cazul unui apel nepreluat?

  Daca destinatarul apelul tau nu a raspuns vei putea sa ii lasi un mesaj in care sa ii oferi informatii cu privire la motivul apelului. Poti trimite un mesaj scris sau audio care va fi afisat alaturi de notificarea de “apel ratat”. Vei putea sa trimiti motivul apelului catre orice contact apelat care nu iti raspunde. Mesajul va fi livrat prin SMS, chat sau Call+ in functie de disponibilitatea userului. Pentru a scrie mesajul atunci cand apelul nu a fost preluat apasa pe notificarea care iti apare pe ecran.


 • Pot sa folosesc Call+ pe orice device?

  Pentru a te bucura de Call+ trebuie sa fii client Vodafone si sa ai un smartphone Android cu versiunea sistemului de operare 4.0 sau superioara.


 • De unde imi instalez Call+?

  Pentru a beneficia de Call+ si noua experienta oferita, poti descarca aplicatia din Google Play. Cand vei descarca Call+ vei obtine si Message+, aplicatie ce imbunatateste modul in care trimiti mesaje si comunici.


 • Este necesar ca prietenii mei sa instaleze Call+ pentru ca eu sa ii pot contacta?

  Nu, poti apela orice numar cu un apel clasic. In plus, poti trimite catre contactele tale continut (imagini, text si alte fisiere) prin SMS. Daca si prietenul tau are Call+ puteti sa va bucurati amandoi de experienta completa.


 • Cat costa utilizarea aplicatiei Call+?

  Descarcarea aplicatiei Call+ este gratuita. Apelarea din Call+ se taxeaza in minute, in momentul in care nu exista conexiune de date se taxeaza in SMS, ambele conform planului tau tarifar. Datele consumate de functionalitatile de partajare si apel video se taxeaza in conformitate cu abonamentul tau.


 • Cate date consuma Call+?

  Un mesaj chat cu 3-5 linii de text utilizeaza in jur de 2 kb. Consumul pentru partajarea de imagini, fisiere video sau de alt tip de fisiere depinde de marimea acestora.


 • Pot sa folosesc Call+ pe Wi Fi?

  Da. Conecteaza-ti telefonul pe Wi-Fi si Vodafone Call+ va avea toate functiile active.


 • De ce continutul trimis apare uneori ca Chat / SMS?

  Pentru a ne asigura ca informatia pe care o transmiti ajunge intotdeauna la persoana contactata, Vodafone Call+ trimite continutul in functie de disponibilitatea persoanei apelate (chat sau SMS). Continutul se va transmite pe SMS daca contactul nu are Call+ sau nu are o conexiune de date. Daca exista o conexiune activa de date si aplicatia Call+ instalata continutul va ajunge via chat.


 • De ce se instaleaza si Call+ cand descarc si instalez Message+?

  Cand descarci si instalezi aplicatia vei instala si Vodafone Call+ si Vodafone Message+. Poti folosi separat ambele aplicatii apasand pe fiecare dintre pictograme. Mai multe detalii despre Message+ gasesti aici: www.vodafone.com/messageplus


 • Pot dezinstala una dintre aplicatii?

  Avand in vedere ca ambele aplicatii de descarca impreuna cand dezinstalezi Call+ vei dezinstala si Message+ si vice-versa.