Are you looking for information about offers, devices or your account?

Please choose your local Vodafone website

Vodafone Call+ & Message+ Terms of Service

Termenii serviciului Vodafone RCS Chat

Vodafone RCS Chat - servicii de comunicaţii îmbunătăţite („Serviciul”)

Termenii serviciului
Data:
21 Iunie 2018

1. Acceptul dumneavoastră privind utilizarea Serviciului

Serviciul vă este furnizat de Vodafone Sales and Services Ltd („SSL”, „noi”), înregistrată în Anglia şi Ţara Galilor la Vodafone House, The Connection, Newbury, Berkshire RG14 2FN, cu numărul de înregistrare 06844137 şi numărul TVA GB 569 95 32 77.

FOLOSIND SERVICIUL, LUAŢI LA CUNOŞTINŢĂ ŞI SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI AI SERVICIULUI. Dacă decideţi că nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceştitermeni, nu puteţi folosi Serviciul.

2. Utilizarea Serviciului

Serviciul oferă functii de apelare şi mesagerie îmbunătăţite cu alte dispozitive compatibile. Pentru a fi compatibile, dispozitivele trebuie să accepte funcţia Rich Communication Services („RCS”). Unele aspecte ale Serviciului necesită și o conexiune de date celulare sau ca dispozitivul să fie conectat la o reţea Wi-Fi.

Dacă dvs. şi/sau destinatarul nu aveţi un client compatibil RCS sau din orice alt motiv conţinutul nu poate fi furnizat prin internet, mesajele dumneavoastră vor fi trimise prin mesaje SMS normale, taxate conform planului tarifar (va fi afişată o notificare dacă se folosesc mesajele SMS).

Sunteţi responsabil(ă) pentru mesajele dumneavoastră şi pentru conţinutul pe care îl partajaţi, aşadar asiguraţi-vă că acestea respectă toate legile în vigoare. În mod particular, trebuie să aveţi grijă ca mesajele şi conţinutul dumneavoastră să nu fie supărător sau jignitor şi să deţineţi toate drepturile asupra conţinutului pe care îl trimiteţi contactelor dumneavoastră. Distribuiţi fişiere muzicale sau video doar dacă deţineţi toate drepturile relevante asupra acestora. Distribuirea fişierelor muzicale sau video fără permisiunea proprietarului drepturilor de autor este ilegală.

Pentru a utiliza Serviciul, trebuie să aveţi cel puţin 16 ani sau să aveţi permisiunea părintelui sau tutorelui dumneavoastră.

Noi şi furnizorii noştri de licenţe sau furnizorul sistemului de operare deţinem toate drepturile de proprietate asupra Serviciilor, iar dumneavoastră nu veţi avea niciun drept asupra Serviciilor cu excepţia dreptului de a le folosi în conformitate cu aceşti termeni şi cu termenii impuşi de furnizorul sistemului de operare al dispozitivului dumneavoastră. Sunteţi de acord să nu utilizaţi Serviciile într-un mod neconform cu aceşti termeni.

Nicio prevedere din aceşti termeni nu vă afectează drepturile legale de consumator.

4. Informaţiile dumneavoastră

Colectam si utilizam date in concordanta cu politica de confidentialitate, document ce poate fi citit aici: http://www.vodafone.com/cmplusprivacy-ro. Daca un sunteti de acord cu modul in care colectam si utilizam datele, va rugam sa nu utilizati serviciile RCS Chat.

5. Cost

Serviciul are nevoie de acces la internet. Utilizarea Serviciului va fi taxată conform planului tarifar al cartelei Vodafone sau al abonamentului Vodafone. Dacă este disponibilă o conexiune mobila la internet, vor fi folosite date celulare pentru trimiterea mesajelor şi conţinutului (cu excepţia cazului în care sunteţi conectat(ă) la internet prin Wi-Fi). Dacă nu este disponibilă o conexiune de date celulare sau Wi-Fi sau dacă doriţi să trimiteţi un mesaj unei persoane care nu este online sau nu are un dispozitiv compatibil cu RCS, mesajul va fi taxat ca SMS. Toate apelurile efectuate vor fi taxate la minut, conform abonamentului dumneavoastră.

6. Terminarea sau modificarea Serviciului

Puteţi să dezactivaţi oricând Serviciul. În funcţie de tipul dispozitivului dumneavoastră, puteţi să dezactivaţi „Serviciul Chat”, „Rich Communications” sau „RCS” din setările aplicaţiei de mesaje sau să dezactivaţi „Rich Communications” din setările reţelei.

Putem să suspendăm sau să modificăm Serviciul imediat din orice motiv, inclusiv când necesită lucrări de reparaţii sau întreţinere. Putem să retragem Serviciul, însă în acest caz vom oferi un preaviz de cel puţin 30 de zile.

7. Pentru ce nu suntem responsabili

Furnizăm Serviciul „ca atare” doar pentru uzul dumneavoastră personal. Unele funcţii ale Serviciului nu vor funcţiona pe unele echipamente mobile. Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daună pe care noi sau dumneavoastră nu am putut să o prevedem în limite rezonabile la data la care aţi început să folosiţi Serviciul sau care nu se află sub controlul nostru. De asemenea, nu vom fi responsabili pentru:

a)      orice pierdere sau daună datorată conţinutului pe care l-aţi încărcat, stocat sau partajat;

b)      orice conţinut sau servicii furnizate de altă persoană sau organizaţie;

c)       orice pierdere sau daună pe care aţi fi putut să o evitaţi fiind atent sau luând măsuri rezonabile; sau

d)      orice pierdere sau corupere a conţinutului dumneavoastră sau a altor date ale dumneavoastră, dacă pierderea sau coruperea respectivă nu este cauzată de noi sau nu se află sub controlul nostru în limitele rezonabilului.

Trebuie sa ne notificati imediat daca identificati o bresa de securitate sau o utilizare neautorizata a telefonlui mobil. Noi nu vom fi raspunzatori pentru pierderi sau daune cauzate de utilizarea neautorizata si dumneavoastra veti fi raspunzator pentru orice pierderi sau daune provocate noua sau a altora din cauza utilizarii neautorizate.

8. Termeni generali

Putem să permitem altei persoane sau companii să ducă la îndeplinire în numele nostru oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor termeni. Sunteţi de acord că putem să transferăm drepturile şi obligaţiile care ne revin conform acestor termeni către altă companie din grupul Vodafone. Dacă transferăm drepturile şi obligaţiile noastre către orice altă terţă parte, vă vom anunţa. Dacă oricare dintre aceşti termeni nu poate fi pus în aplicare de o instanţă sau de altă autoritate, îl vom şterge din aceşti termeni şi acest lucru nu va afecta restul termenilor. Putem să vă trimitem notificări prin e-mail, RCS Chat, prin mesaje text, prin poştă sau prin site-ul nostru web. Putem să modificăm oricând aceşti termeni publicând termenii modificaţi la adresa www.vodafone.com/cmplusterms-ro

Prezenții termeni și punerea la dispoziție a Serviciului se vor supune legislației din Romania. Orice dispute vor fi soluționate de către instanțele din Romania, sub rezerva oricărei legi în vigoare care prevede o altă jurisdicție pentru dumneavoastră în calitate de consumator.

9. Asistenţă

Sperăm să vă bucurati de utilizarea Serviciului.
Dacă aveti orice problemă ne puteti contacta apeland numarul de telefon *777 / 0372.02.7777 Departamentul Internet şi Date (apel gratuit din reţeaua Vodafone, apel cu tarif normal din alte reţele, apel taxabil din străinătate/roaming ).